Hybride rijden

Voordelen van hybride rijden

 

Hybride rijden is het beste van twee werelden.

 

U maakt gebruik van de zuinige benzinemotor, u heeft een sterke elektromotor ter beschikking en standaard automaat.

Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de KONA Hybride helemaal elektrisch; in de stad als de snelheid niet te hoog is. Op de benzine motor als u op de snelweg bent. Maar het kan ook beide tegelijk als het onderdeel van het vernugtige remstysteem, waarbij de elktromotor helpt bij het afremmen en de batterij meteen worde opgeladen.

Het omschakelen van benzine naar elektrisch gaat geheel automatisch, wel zo makkelijk!

 

 

Minimaal verbruik en
verbeterde connectiviteit

De Hyundai IONIQ Hybrid is ingrijpend vernieuwd. Dankzij slimme technische verbeteringen, een opgefrist uiterlijk en verbeterde connectiviteit is hij nu nog aantrekkelijker. De IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Afhankelijk van de omstandigheden rijdt de IONIQ Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is.

 

De Hyundai IONIQ Hybrid is vernieuwd en beter dan ooit, met een opgefrist uiterlijk en verbeteringen op het gebied van connectiviteit en veiligheidssystemen. En zonder dat je de batterij hoeft op te laden. Daarvoor zorgt de perfect uitgekiende combinatie van een benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij.
 

 

Bekijk hier onze uitvoeringen en prijzen van de Hyundai IONIQ Hybrid

 

Minimaal verbruik,
maximaal rijplezier

Na de benzine aangedreven KONA en de volledig elektrisch aangedreven KONA Electric is er nu ook de KONA Hybrid. Deze jongste telg van onze befaamde SUV-familie combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor en heeft een 6trapsautomaat. Ook is de KONA Hybrid uitzonderlijk in zijn klasse met een trekgewicht van maar liefst 1300kg.

 

Het jongste lid van de KONA-familie gebruikt elektrische aandrijving om verder te komen op een liter benzine.
Zónder dat je de batterij moet opladen of je rijgedrag moet aanpassen. De Hyundai KONA Hybrid is voorzien van
zowel een zuinige benzinemotor als een krachtige elektromotor. Die werken samen voor een laag verbruik en
minder emissies.

 

Bekijk hier de uitvoeringen en prijzen van de Hyundai KONA Hybrid