Dirk Barten Zakelijk: groen, innovatief en heel betaalbaar

Dirk Barten Zakelijk

Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en vooruitgang. Voor uw mobiliteit moet u kunnen vertrouwen op maximaal comfort en absolute zekerheid.

Verscherping van het kabinetsbeleid ten aanzien van mobiliteit  en een toenemende druk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen: Nooit eerder was het beheren van een wagenpark zo’n uitdaging.
De juiste keuze maken voor uw wagenpark is voor u dus vooral een kwestie van gezond verstand – maar voor de berijder tevens een kwestie van emotie en bijtelling.
 
Bij Dirk Barten volgen wij constant alle veranderingen in de markt en met een eigen Leasemaatschappij en de Merken Hyundai en Nissan kunnen wij u van A tot Z van dienst zijn. Diverse modellen met 4% bijtelling zoals de Hyundai Ioniq en de Nissan Leaf, en in ieder segment een auto die bij u past.
Hyundai levert op alle modellen 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking waardoor u er van verzekert bent dat u in die periode niet voor onvoorziene kosten komt te staan. 5 jaar lang gratis updates voor het navigatiesysteem en levenslange pechservice!

Nissan is erg vooruitstrevend met zijn innovatie  met de nieuwste technologie voor een betaalbare prijs.  Tevens heeft Nissan een zeer breed scala aan bedrijfswagens, van de zeer compacte bedrijfswagen voor in de stad  tot aan een ruime vrachtwagen die op diverse manieren op te bouwen is. Tevens werken wij met de best  gespecialiseerde bedrijven om iedere bedrijfswagen volledig aan uw wens aan te passen zoals een volledige inrichting in uw bestelbus of bijvoorbeeld een laadbak met kraan! Nissan geeft op de bedrijfswagen ook 5 jaar garantie met een maximum van 160.000 km.
 
Voor informatie, een passend advies en een concurrerend voorstel kunt u contact opnemen met onze zakelijk specialist  Rob Dekker.

 

 

 

Wij zijn u graag van dienst

Maak een afspraak met Rob Dekker, en laat u verrassen door wat wij u bieden.

 

rob dekker.jpg

 

E-mail: rdekker@dirkbarten.nl
Telefoon: 06-51930547