Dirk Barten Zakelijk: groen, innovatief en heel betaalbaar

Dirk Barten Zakelijk

Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en vooruitgang. Voor uw mobiliteit moet u kunnen vertrouwen op maximaal comfort en absolute zekerheid.

Verscherping van het kabinetsbeleid ten aanzien van mobiliteit  en een toenemende druk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen: Nooit eerder was het beheren van een wagenpark zo’n uitdaging.

De juiste keuze maken voor uw wagenpark is voor u dus vooral een kwestie van gezond verstand – maar voor de berijder tevens een kwestie van emotie en bijtelling.

Met onze merken Hyundai en Nissan zijn wij voor u de aangewezen partner om uw wagenpark te ‘vergroenen’. Onze Hyundai Kona, Hyundai Ioniq en Nissan Leaf bieden u de kans om in de meeste verkochte autosegmenten uw wagenpark aanzienlijk minder CO2 uit te laten stoten. De berijders worden beloond door een lage fiscale bijtelling van 4%.

Met de introductie van de op waterstof rijdende Hyundai Nexo is Hyundai voorloper in het rijden op alternatieve schone brandstoffen. Deze premium SUV is de auto bij uitstek als het gaat om de combinatie van uitstraling, comfort, actieradius en financieel voordeel (subsidies, prive-bijtelling)

Ook voor uw bedrijfswagenpark hebben wij een prachtig ‘groen’ alternatief in de volledig elektrische Nissan e-NV200.

We beseffen dat niet voor iedereen een elektrische auto op dit moment de meest logische keuze is. Wij hebben met het volledig modellenprogramma van Hyundai en Nissan inclusief een uitgebreide bedrijfswagenkeuze binnen Nissan altijd de juiste oplossing in huis voor uw mobiliteitsbehoefte.

 

Dirk Barten Fleetsales

Per 1 januari 2019 is de afdeling Fleetsales binnen Dirk Barten verder vorm gegeven. Hiermee creëren we een centraal punt waar expertise van de zakelijke markt geborgd is binnen Autobedrijf Dirk Barten.

Rob Ubels en Frans Boogaard zijn onze Fleetsales specialisten en adviseren graag op het gebied van mobiliteitsbehoefte binnen. Zij zijn het zakelijk aanspreekpunt voor ZZP, MKB en Groot Zakelijk als ook voor leasemaatschappijen en externe wagenparkbeheerders. Aarzel niet om contact op te nemen met uw vragen over de invulling van mobiliteit binnen uw bedrijf, zij helpen u graag!

 
 

 

 

 

Wij zijn u graag van dienst

Rob Ubels.jpg                 -2059093558_20190222_163152_2883733_resized.jpg

Rob Ubels                                                 Frans Boogaard

Accountmanger Fleetsales                 Fleetsalesmanager

 

E-mail: rubels@dirkbarten.nl              E-mail: fboogaard@dirkbarten.nl

Mobiel: 020-2366506                            Mobiel : 020-2366505