Onze service

 

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om u het een en ander uit te leggen m.b.t. onze service, zodat u optimaal wordt geholpen en op de hoogte bent van onze werkwijze.

Vragen over uw auto

Als u vragen heeft over uw nieuwe auto, dan kan de verkoper u het beste van dienst zijn.
Heeft u een technische vraag, dan kunt u terecht bij onze afdeling service.

Onderhoud

Elke auto moet regelmatig worden onderhouden volgens het fabrieksschema. Dit is belangrijk voor ongestoord rijplezier en is een voorwaarde om voor garantie in aanmerking te komen.  Op het smeerkaartje in uw auto en in uw serviceboekje staat wanneer uw auto moet worden aangeboden voor onderhoud. (bij twijfel kunt u altijd even bellen).

Afspraken

Als u een afspraak wilt maken voor onderhoud of reparatie vragen wij u om 2 a 3 weken van te voren te bellen met onze afdeling service, zodat wij voldoende tijd voor uw auto kunnen reserveren. (bij spoedeisende zaken proberen wij u uiteraard zo snel mogelijk van dienst te zijn) Een kleine beurt duurt ongeveer een uur, zodat u daar eventueel op kunt wachten. Bij een grote beurt plannen wij uw auto een  hele dag in. Vermeld bij het maken van een afspraak het kenteken van uw auto, de kilometerstand en eventuele bijzonderheden.

Brengen, halen en betalen

In verband met de efficiëntie van onze werkplaats vragen wij u om iets voor de afgesproken tijd uw auto te brengen, zodat wij op tijd aan uw auto kunnen beginnen. Als u later komt kan het voorkomen dat wij niet meer (op tijd) aan uw auto kunnen beginnen. Wij streven ernaar om uw auto op het afgesproken tijdstip weer gereed te hebben. Mocht er toch iets tegenzitten waardoor wij meer tijd nodig hebben krijgt u telefonisch bericht.  Zorg er a.u.b. voor dat wij u telefonisch kunnen bereiken. Als u uw auto komt halen ontvangt u een gespecificeerde factuur van de uitgevoerde werkzaamheden. U kunt deze factuur contant of per pin voldoen.

Vervangend vervoer

Als u gebruik wilt maken van vervangend vervoer, vragen wij u om dit te bespreken als u een afspraak maakt. De kosten zijn € 30,25 incl. BTW per dag voor maximaal 100 kilometer inclusief de kosten van de brandstof. Daarboven geldt een meerprijs van €  0,13 per kilometer.

Bij het gebruik van vervangend vervoer heeft u een eigen risico van € 350,- 

Deze tarieven gelden voor het vervangend vervoer bij zowel regulier onderhoud als voor garantiewerkzaamheden. 

Gratis vervangend vervoer bieden wij u aan in de vorm van onze leenfietsen.

Schade

Bij schade aan uw auto kunt u het beste even langsrijden. Dit kan zonder afspraak. Wij bespreken met u hoe uw auto zo snel mogelijk weer gerepareerd kan worden. Als de auto niet meer kan rijden kunt u de auto het beste naar ons laten vervoeren. Ook kunnen wij één en ander met uw verzekering regelen.